Сайт вчителя  4 класу  НУШ

Кісільової Галини Василівни

Меню сайту
Категорії розділу
Шкільні новини [1]
Онлайн-курс
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Онлайн-друкування
Освітній проект «На Урок»
«Методичний портал»

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 24 » Педагогіка партнерства
16:35
Педагогіка партнерства

Інноваційний простір для вчителя НУШ: нові виклики, нові можливості

Педагогіка партнерства буде однією з основ школи, заснованої на взаємній повазі до особистості, права вибору і відповідальності за прийняті рішення

міністр освіти України Лілія Гриневич

20 березня 2019 р. у Баратівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання ШМО вчителів початкових класів з теми «Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи».

Хир Л.М., заступник директора з НВР, ознайомила присутніх з ключовими засадами педагогіки партнерства як важливого компонента побудови довіри між учасниками освітнього процесу і відмітила, що спілкування, взаємодія та співпраця між учителем і учнем – є її основою.

Кісільова Г.В., голова МО, наголосила на тому, що Новий освітній стандарт визначає педагогіку партнерства як систему методів і прийомів виховання і навчання на засадах гуманізму та творчого підходу до розвитку особистості дитини, якій треба допомогти розкрити свої здібності, таланти і можливості. Галина Василівна провела для колег цікавий майстер- клас, під час якого було розглянуті інструменти залучення учнів до спільної діяльності.

Боброва В.М. розкрила багатство інноваційних форм організації співпраці вчителя і школярів на уроці. Ярошенко Т.Ю., Комарніцька Н.В., Розумовська А.В. організували аукціон методичних родзинок, таких як: кейс-технологія, «перевернуте навчання», сторітелінг, технологія квестів та багато інших. Каляма В.С. розповів про цікаві ідеї, на яких ґрунтується педагогіка партнерства.

Виступи учасників засідання супроводжувалися змістовними презентаціями з даної теми.

Члени методичного об’єднання дійшли висновку, що зміни у системі взаємостосунків між учнем і вчителем можливі лише коли існує діалог, взаємодовіра, підтримка і активна співпраця, і лише тоді відбудеться позитивна зміна шкільного середовища.

Кісільова Г.В.

Голова ШМО початкових класів

Баратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

 

 

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 274 | Додав: gvkisileva | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
...
Календар
Календар України. Українське ділове мовлення
Корисні сайти
”Міністерство ”"Освітній освіта в Україні МОІППО
Вхід на сайт
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
uCoz